Två solstolar på sandstrand

Beach 2018: bästa mode- & sommartipsen

Beach 2018: bästa mode- & sommartipsen

Beach 2018 är inom sikte! Ja – vi vet att det fortfarande är November 2017, men det är aldrig tillräckligt tidigt att börja förbereda för nästkommande sommar och beachsäsong!

Tips inför sommaren 2018

När du väl har semester så är det extremt viktigt att du kan släppa alla tankar på jobb och vardag. Det enklaste beprövade sättet är att resa bort. Lämna hemmet och alla vardagssysslorna, med stress och tristess som hör till hemma. Lås dörren, sätt på larmet och åk ut på äventyr. Stanna för all del inom Sveriges gränser – har vi lite tur 2018 så belönas vi med några härliga soldagar. Se vår guide om de 9 bästa sandstränderna i Sverige och ge dig iväg.

Regniga dagar är en del av sommaren i Sverige, men låt det inte stoppa dig. Håll noga koll på väderprognosen redan månader innan semestern. Ser en vecka ut att bli regnig och molnig? Hitta då en resa söderut under just den veckan. Även om det kanske slutar med att det ändå blir soligt här hemma så kommer havet vara varmare och resan vara värd det. Så låt inte små saker som regn och dåligt väder förstöra för dig utan ta tillfället och boka en resa.

Njut fullt ut. Din viktigaste uppgift på semester är att koppla av och njuta. Det är tyvärr enklare sagt än gjort. Men ta inte tiden för givet, se till att njuta av varje dag och varje stund som du kan hitta. Gör hellre för lite än för mycket. Avboka möten och ärenden som du egentligen inte vill göra. Du kan ta tag i det efter semestern – nu är det din tid att njuta.

Mode tips Beach 2018

Här hos beachfun hittar du alla modetips du behöver för att vara fullt förberedd för beachen 2018. Surfa runt och shoppa bland alla solglasögon, handdukar, badlakan, badkläder och alla andra beachprodukter som vi har samlat ihop. Låt dig inspireras och dröm dig bort till sandstranden, solstolen och semestern 2018!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *